Aleša Hojsa neznanec napadel v lokalu

Foto: STA/Daniel Novakovič
Foto: STA/Daniel Novakovič
Napadalec naj bi mu zagrozil in ga polil s kozarcem vode.
Oglej si celoten članek

Nekdanji notranji minister Aleš Hojs je bil danes žrtev napada, je sam sporočil na družbenem omrežju Twitter. Kot je delil v svojem zapisu, se je danes sestal na kavi z nekdanjim ameriškim ambasadorjem Josephom Mussomelijem, nakar je do njiju pristopil neznanec in ju nagovoril. Neznanec naj bi Hojsu začel groziti, napadel pa naj bi ga tudi fizično.

"Najprej je prisedel k sosednji mizi, nato pa je odšel do pulta in vzel kozarec. Pristopil je do mene in me z vodo polil po glavi in obleki," je za portal 24ur povedal nekdanji minister. Neznanec naj bi svoje dejanje še pospremil z besedami: "Pazite se!"

Neznanec je po napadu zbežal s kraja dogodka. Zapisal je še, da so policisti izjemno hitro prispeli na kraj dogodka in so primer obravnavali korektno in strokovno. Ob tem je še dodal, da policija večjih težav z identifikacijo napadalca ne bi smela biti, saj je bil le ta reden gost lokala.

PU Ljubljana je medtem potrdila, da so z domnevnim dogodkom seznanjeni, preiskava pa še poteka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 41

  • 06:00 14. April 2023.

    Škoda ker me ni bilo zraven, bi mu pomagala ven iz vode in ga ubrisala.

  • 04:57 14. April 2023.

    Kaj kozarec vode z vodnim topom ne spravi iz tebe vso svinjarijo

  • 19:55 13. April 2023.

    pa tale hojs je res bebec človek ga ni zmerjal ampak mu je zmolil vse odpustke za grehe in ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.