"Ali pri Sintalu delajo invalidi?"

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Bralec nam je poslal fotografijo avtomobila, ki ga je nevestni voznik parkiral na prostor za invalide. Še bolj ga je razburilo, ker je šlo za intervencijsko vozilo.
Oglej si celoten članek

"Zanimivo je, da varnostniki podjetja Sintal v garaži Mercator centra v Ljubljani, parkirajo svoje službeno vozilo na prostoru, ki je rezerviran za invalide. Kot sem opazil, v Mercatorju ne zaposlujejo nobenega varnostnika, ki bi bil invalid," je zapisal bralec.

"Opozarjamo zaposlene"

Zakaj je delavec Sintala parkiral na prostor za invalide, nismo izvedeli, saj imajo v njihovem voznem parku veliko vozil in morajo najprej preveriti, kdo in zakaj je kršil zakon. Nam je pa direktorica kontrolinga pri Sintalu Jana Zakrajšek dejala, da je parkiranje na mestu za invalide neprimerno. "Parkiranje na mestu za invalide je neprimerno in na to opozarjamo zaposlene."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:41 24. December 2012.

    Kaj delate paniko brez razloga, saj je bilo vse prazno naokrog, ta, ki je to slikal ima verjetno slabe iskušnje …

  • 20:48 23. December 2012.

    Več kot dovolj parkirišč - ja za invalide, kolikor vidim se iz slike vidijo le parkirišča za invalide.

  • 20:47 23. December 2012.

    hmmm... intervencija? A obenem v tem centru dela vsaj 5-6 sintalovcev naenkrat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.