Ali Thaler išče nove priložnosti v Moskvi?

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Kaj dela Zoran Thaler? Po naših infomacijah naj bi se pred kratkim mudil v Rusiji. Uradno naj bi se ukvarjal z oljkami in pričakuje, da bo imela Istranova v prihodnje rast dohodkov tudi po zaslugi oljk.
Oglej si celoten članek

Nekdanji evropski poslanec Zoran Thaler, ki je odstopil zaradi suma britanskega časnika Sunday Times, ker naj bi sprejel podkupnino, trdi, da kljub upadom prihodkov in čisti izgubi Istranova, katere četrtinski lastnik je tudi sam, posluje "glede na krizne razmere zelo dobro". Na informacije Financ, da se njegovo posestvo v Padni utaplja v rdečih številkah, pa odgovarja: "Banke so presrečne, ker imajo zelo malo takih, ki plačujejo v rokih."

Kot je še povedal, končujejo štiri nove apartmaje s pogledom na oljke. Gosti v lokalu so menda Avstrijci in Italijani. "Smo premagovalci krize, ne Viator & Vektor."

Le kaj dela v Moskvi?

Sam naj bi se zdaj ukvarjal z oljkami in pričakuje, da bo imela Istranova v prihodnje rast dohodkov tudi po zaslugi oljk. Vendar naši viri trdijo, da naj to ne bi bil njegov edini posel.

Prejšnji teden smo ga namreč ujeli na mednarodni rusko-slovenski poslovni konferenci, kjer nam je povedal, da se je ravnokar vrnil iz Moskve. Kaj točno je tam počel, nam ni uspelo izvedeti. Prav tako ni odgovoril na vprašanje, ali držijo govorice, da se v Rusiji ne da delati biznisa, če koga tam ne podkupiš in se dogovoriš z lokalno mafijo. Je pa dejal, da je Rusija dežela tisočerih poslovnih možnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:01 7. Junij 2012.

    Najbrž bo uspel, saj ima že nekaj prakse. Osvojiti bo moral še praktični del za izvedbo posla.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.