Ameriški rušilec v Kopru

Foto: Žurnal24 ameriški rušilec, Koper, USS McFaul Foto: Žurnal24 ameriški rušilec, Koper, USS McFaul Foto: Žurnal24 ameriški rušilec, Koper, USS McFaul Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V koprskem pristanišču se je zasidrala 154 metrov dolga ameriška vojaška ladja USS McFaul. Obisk je namenjen vojaškemu sodelovanju med Slovenijo in ZDA.
Oglej si celoten članek

Ameriški rušilec USS McFaul, ki je danes priplul v Koper, se je med drugim udejstvoval tudi v boju proti somalijskim piratom. V eni od akcij so jih več zajeli in imeli na ladji v priporu mesec dni. Ladja s čez tristo člani posadke je priplula na povabilo Republike Slovenije, v Kopru pa bo zasidrana do ponedeljka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.