Antolovič bi pomagal

Član NS dopušča možnost za prevzem krmila.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 razno 22.02.13. Rado Antolovic, foto: zurnal24 "Luki Koper bi rad pomagal s svojim znanjem. Mojo ponudbo so imeli že dolgo," je o tem, kako je postal član nadzornega sveta (NS) družbe, dejal Rado Antolovič, direktor logistične družbe P&O iz Dubaja. Pred enim letom so ga zaposleni v Luki povabili, da bi prevzel krmilo družbe, a kot je povedal, je imel tedaj obveznosti v Rusiji. Po obtožbah s korupcijo, ki so bile po njegovih besedah neutemeljene, se je odpravil v Dubaj.

Ali ga zdaj zanima vodenje Luke? "Za zdaj želim dobro delati kot nadzornik, kaj bo prinesla prihodnost, pa bomo videli," je odgovoril. O usodi Gašparja Gašparja Mišiča meni, da je odvisna od njegovih rezultatov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:48 9. Oktober 2013.

    jaz imam eno vprašanje...ali je srbska mafija prevzela luko koper?? Ali pa šele mislijo prevzeti???

  • 10:26 9. Oktober 2013.

    Mišića bi potrebno na vsak način razrešiti in to čimprej ter postaviti Antoloviča za predsednika uprave.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.