Aparat za sušenje se lahko vžge

Iz prodaje odpoklican aparat za sušenje proizvajalca Silvercrest.
Oglej si celoten članek

Podjetje TARGA GmbH, Soest, je iz prodaje odpoklicalo aparat za sušenje SDA 260 A1 proizvajalca Silvercrest. Pri posameznih izdelkih s številko 111549 zaradi napake pri proizvodnji obstaja možnost vžiga ob nadaljnji uporabi.

Podjetje prosi vse kupce, naj nujno upoštevajo odpoklic in izdelka ne uporabljajo več. Izdelek, ki je bil od 20. avgusta lani v prodaji pri podjetju Lidl Slovenija, lahko vrnejo v katerokoli Lidlovo poslovalnico, kjer jim bodo povrnili kupnino.

V odpoklic je zajet izključno aparat za sušenje SDA 260 A1 znamke Silvercrest s številko 111549, ki je na spodnji strani izdelka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:35 9. April 2016.

    mogoče se bo dalo uporabit za pečenje

  • 19:34 9. April 2016.

    očitno pri sušenju pretirava

  • 20:04 8. April 2016.

    Sušenje ČEGA ali KAJ , je najbolj pomemben podatek , ki ga pa v svojem dvakratnem ponavljanju NISTE navedli !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.