Aplikacija, ki prepozna vašo starost

Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net Zlatko Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net Zurnal24/How-Old.net Foto: Zurnal24/How-Old.net How-Old.net
Microsoft je predstavil spletno orodje, ki zmore na podlagi fotografije ugotoviti, kako star je posameznik na njej. Preverili smo na slovenskih politikih in estradi, kako zanesljivo deluje.
Oglej si celoten članek

Microsoft je v četrtek predstavil spletno stran How-Old.net, ki skuša na podlagi vaše fotografije ugotoviti vašo starost. Poleg tehnologije prepoznavanje obraza uporablja orodje še številne druge podatke, da so lahko njeni zadetki kar najbolj natančni. To pomeni tudi, da se bo aplikacija "učila" iz podatkov, ki jih bodo nalagali uporabniki in bo postala še inteligentnejša. 

Seveda aplikaciji ne gre slepo verjeti, saj marsikateri obraz pretirano pomladi ali postara. A povprečje je kar dobro, kaže kratka analiza.

Poskusite še sami, morda boste ugotovili, da vam znanci lažejo, kako dobro se držite za svoja leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.