Aplikacija, ki vam izbriše vse tvite

Foto: Twit Wipe
Foto: Twit Wipe
Pri potrjevanju aplikacij za Twitter bodite pozorni na TwitWipe. Le z nekaj kliki lahko dosežete izbris vseh svojih tvitov.
Oglej si celoten članek

Aplikaciji morate namreč le dovoliti, da se poveže z vašim Twitter računom, ter se strinjati s pogoji uporabe. Čez nekaj časa boste tako lahko opazili, da je celotna zgodovina tvitov izbrisana.

Prednost TwitWipa je predvsem v tem, da lahko začnete na svojem računu tvitati od začetka, ne da bi ostali brez tviterašev, ki vam sledijo, ali tistih, ki jim sledite. Starih tvitov se namreč lahko znebite tudi tako, da izbrišete celoten račun in ustvarite novega.

Slaba stran aplikacije pa je, da vam izbrisanih tvitov nikoli več ne vrne na vaš račun. Pred njeno uporabo torej res dobro razmislite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.