Apple se je že opravičil za novo posodobitev

Foto: Apple
Foto: Apple
Apple se je opravičil za posodobitev operacijskega sistema, ki je razbesnela mnoge uporabnike najnovejših modelov iPhona.
Oglej si celoten članek

Posodobitev so objavili manj kot teden potem, ko sta šestici prišli na trg, a je namesto rešitve za težave, ki so jih odkrili do takrat, onemogočila uporabo telefona. Uporabnikom pri Applu svetujejo, da na telefone ponovno namestijo iOS 8. 

"Za veliko nevšečnost se uporabnikom opravičujemo, delamo brez prestanka, da bomo že v nekaj dneh lahko pripravili iOS 8.0.2, ki bo rešila težave,“ so po poročanju BBC sporočili iz Appla.

Posodobitev 8.0.1, ki je povzročila težave, je bila na voljo le nekaj ur, potem pa jo je Apple umaknil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.