Apple se očitno ne bo opravičil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po težavah, ki jih je povzročil njihov novi operacijski sistem iOS 6 in pomanjkljiva aplikacija Maps, jih Apple sedaj "posluša" še na račun prask na ohišju.
Oglej si celoten članek

iPhone 5 so vsi ljubitelji Appla nestrpno pričakovali, a toliko napak in pritožb, kot se je pojavilo po začetku njegove prodaje, nihče ne pomni.

Težave z iOS 6, napake na aplikaciji Maps, sedaj pa se uporabniki pritožujejo še nad poškodovanim ohišjem, piše krone.at. Eden od uporabnikov je na Apple poslal vprašanje, kaj lahko v primeru, da kupijo popraskan telefon, kupci storijo. Odgovor se je glasil: "Vsaka stvar iz aluminija se lahko med uporabo poškoduje. To je normalno."

To sicer drži, težava pa je v tem, da se telefoni niso poškodovali med uporabo, ampak so bili poškodovani že prej.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:00 1. Oktober 2012.

    Kakšne neumnosti in nepreverjene napol zbrane informacije širite.<br />Apple telefone, ki so serijsko poškodovani in se opraskajo Apple zamenja. To …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.