Applove naprave tudi s slovenskim iOS

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski lastniki Applovih naprav bodo po svojih napravah lahko brskali v slovenskem jeziku.
Oglej si celoten članek

Zahvaljujoč trem Applovim privržencem je od danes na voljo popolni slovenski prevod iOS za Apple naprave, ki imajo nameščen iOS 7.0 ali novejšo različico. Trojica je zadnja leta postopoma prevajala vse angleške izraze v iOS v slovenski jezik, poročajo Računalniške novice.

Slovenski paketi za vse iOS naprave so na voljo na spletni strani www.slovenskiprevod.com. Za paket je treba odšteti 14,99 evra in pri nakupu navesti UDID številko. Kot obljubljajo, bo paket mogoče prenesti najkasneje v 24 urah od prejema plačila. Posamezen nakup bo veljal le za eno napravo, vse posodboitve slovenskega prevoda pa bodo brezplačne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:50 24. Januar 2014.

    Prevodi so bili ze v preteklosti ... <br /><br />Nekaj povezav: <br />http://goo.gl/JwlDji<br />http://goo.gl/Dhzptk<br />http://goo.gl/IFcrae<br />http://goo.gl/MHnpLZ<br />http://goo.gl/wAKHGU

  • 23:57 21. Januar 2014.

    A ni to ista zadeva, stem da je na partisu 4free?<br />http://www.partis.si/torrent/podrobno/312838

  • 23:34 21. Januar 2014.

    Lahko bi lepo dodali, da je možno to namestit samo z Jailbreakanim telefonom !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.