Applovi uporabniki razočarani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sinoči je Apple svojim uporabnikom ponudil nadgradnjo svojega operacijskega sistema, ki pa ni brezhiben.
Oglej si celoten članek

Po predstavitvi iphona 5 je Apple za vse iphone, ipade in ipode ponudil še nadgradnjo svojega operacijskega sistema. Naval je bil ogromen, a težko pričakovani iOS 6 je uporabnike močno razočaral.

Na Twitterju in forumih so se množili zapisi o težavah z brezžično povezavo. Naprava z IOS 6 se je med začetnim konfiguriranjem poskušala povezati z napačno testno stranjo. Postopek je bil prekinjen, ker naprava ni pravilno zaznala wi-fi brezžičnega omrežja. "Že ves dan spremljam, kaj se dogaja. Zadeva je zelo nadležna in neprofesionalna. Sem na 3G-omrežju, zato stvari sicer delajo, a to, kar se dogaja, ni v redu. Imam stroške, čeprav imam povsod wi-fi,“ pravi naš bralec Damjan.

Apple je napako že odpravil, a težava je sprožila številne pomisleke glede metode preverjanja povezljivosti in njenega vpliva na izdelke z operacijskim sistemom IOS, ki so odvisni od brezžičnih povezav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:18 20. September 2012.

    @naš bralec Damjan: slide to unlock -> general ->wi fi on pa ti ga bo zanal tko k meni ;))

  • 21:08 20. September 2012.

    me veseli, da z eno novico dnevno kažete, da je Apple največje podjetje na svetu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.