Aprilske snežinke, sneg do 500 m

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V prihodnjih dneh se bo nadaljevalo aprilsko spremenljivo vreme; jutra bodo precej hladna. V noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do 500 metrov nadmorske višine.
Oglej si celoten članek

Danes bo povečini sončno, dnevne temperature bodo od 8 do 14 stopinj. Jutri se bo od zahoda pooblačilo, popoldne bodo občasno manjše padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, dnevne od 6 do 12 stopinj C.

Padavine se že na okrog 500 metrih nadmorske višine lahko pojavljajo kot sneg.

"V nedeljo dopoldne bodo padavine ponehale, popoldne se bo delno zjasnilo. Hladno bo; jutranje temperature bodo pod lediščem, dnevne do osem stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V nadaljevanju tedna bo v torek in sredo čez dan spremenljivo, vendar brez padavin. Jutranje temperature bodo še pod lediščem, dnevne pa do 12, 13 stopinj. Takšno vreme se bo nadaljevalo vse do prihodnje nedelje, le v četrtek bomo imeli nekaj več padavin. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.