Aretacije tudi na otoku

Foto: Žurnal24 Zadnje aretacije so zadale predvsem udarec preprodajalcem s kokainom. (Foto: iSt
Obsežne preiskave zoper preprodajalce droge se nadaljujejo tudi v Veliki Britaniji. Policija danes aretirala tri moške, med njimi tudi Hrvata.
Oglej si celoten članek

Trojica moških, med katerimi je tudi 34-letnik iz Hrvaške, je osumljena poskusa preprodaje več kot 300 kilogramov kokaina v vrednosti dobrih devet milijonov evrov.

Osumljence so aretirali v Yarmouthu na otoku Wight na jugu britanskega otoka. Policijsko akcijo so sprožili potem, ko so nedaleč od obale opazili sumljive nahrbtnike, ki so bili pritrjeni na vrše za lov jastogov.

V teh nahrbtnikih je bilo 330 kilogramov kokaina. Kot poroča BBC, je policija aretirala dva otočana v starosti 35 in 42 let ter 34-letnega Hrvata.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.