"Argentinski Fritzl" ima deset otrok

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
Argentinske oblasti so aretirale 62-letnega moškega, ki naj bi več kot tri desetletja posiljeval svojo hčer, s katero ima tudi deset otrok, je sporočil sodnik Virgilio Palud, ki se ukvarja s tem primerom.
Oglej si celoten članek

Moški je obtožen ponavljajočih se zlorab svoje hčerke, za kar mu grozi do 20 let zapora. Sodnik je pojasnil, da moški očitke zanika, vendar pa so testi DNK potrdili očetovstvo.

Danes 43-letna hčerka aretiranega moškega trdi, da jo je oče od njenega 13. leta posiljeval na domu v kraju Nicanor Molinas 600 kilometrov severno od Buenos Airesa. Eden od desetih otrok je že umrl. Žrtev, katere identitete sodišče ni razkrilo, je pojasnila, da se je o posiljevanju dolgo bala spregovoriti, ker ji je oče grozil.

Argentino je podoben škandal pretresel že lani, ko so aretirali nekega 67-letnika iz Mendoze na zahodu države, ki je dolga leta zlorabljal eno od svojih hčera in imel z njo sedem otrok. Omenjenega moškega se je v medijih prijel vzdevek "pošast iz Mendoze".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.