ARSO razglasil oranžni alarm

Foto: Arso/meteo.si
Foto: Arso/meteo.si
V petek zjutraj bo ponekod še nevarnost pozebe.
Oglej si celoten članek

Danes bo sprva precej jasno, nato spremenljivo oblačno z možnostmi kakšne kratkotrajne plohe. Jutri bo večinoma sončno, a z mrzlim jutrom.

Predvsem v severovzhodni Sloveniji bo še pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Vreme Arso za četrtek in petek izdal opozorilo

Jutri bo večinoma sončno, a z mrzlim jutrom. ARSO je za jutri izdal oranžno opozorilo za nizke temperature za večino države do 9 ure zjutraj, na severozahodu države do opoldneva. 

Foto: Arso/meteo.si oranžno opozorilo
Popoldne bo v notranjosti Slovenije občasno zmerno oblačno. Jutranje temperature bodo od -4 do 1, v mraziščih Notranjske ter v nekaterih alpskih dolinah okoli -6, ob morju okoli 3. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14 °C.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.