Auerjev ali Kanglerjev "šus v glavo"

Foto: Žurnal24 Precej burno je bilo razpravljanje med Kanglerjem in Auerjem, ki sta v oddaji se
Lokalne volitve 2010. Župan naj bi grozil prvaku LPR, ki pa zaenkrat ne vztraja pri policijskem pregonu.
Oglej si celoten članek

Franc Kangler, mariborski župan, naj bi Stojanu Auerju, ki se prav tako poteguje za županski stolček, po ponedeljkovem soočenju na lokalni televiziji zagrozil z besedami: "Ubili te bomo, dobil boš šus v glavo."

"Nisem mu grozil"
Kangler je grožnjo Auerju zanikal in jo označil za plod nasprotnikove domišljije: “Imam priče, da to, kar trdi, ne drži. Je pa bila raven njegove razprave žaljiva.” Stojan Auer je grožnje podkrepil z besedami, da mu je Kangler med oddajo grozil: "Rekel mi je: 'Boš ti videl, dal ti bom šus.'." Auer naj bi takoj po soočenju grožnje prijavil tudi na bližnji policijski postaji.

Auer prijavo umaknil
"V ponedeljek zvečer je ena oseba res prišla na policijsko postajo 1 in opisala grožnje. Kaznivo dejanje se preganja na predlog oškodovanca, a je ta oseba prijavo umaknila," je pojasnil Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor. Auer pa pojasnjuje, da prijave ni umaknil, le kazenskega pregona trenutno ni želel, ker da ima zanj tri mesece časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.