Avstrijska policija na nogah

Foto: Shutterctock
Foto: Shutterctock
Avstrijska policija intenzivno išče srbskega državljana, ki je zjutraj ob 7.30 na Dunaju ubil svojo soprogo in to pred njunim najstniškim sinom.
Oglej si celoten članek

Moški je, kot navajajo avstrijski mediji, z nožem dobesedno razparal svojo ženo, medtem ko je bil v stanovanju tudi njun 16-letni sin. Ta je tudi po dejanju svojega očeta poklical zdravstveno pomoč in policijo. Oče je medtem pobegnil neznano kam.

Ko so prispeli reševalci, je bila ženska še pri življenju, a ne za dolgo. Par ima še enega otroka, 12-letno hčerko, ki je bila v času umora svoje mame v šoli.

Policija je prečesala okolico, a morilca jim ni uspelo najti. Sprožili so veliko akcijo iskanja, v kateri je vključen tudi helikopter. Mioški naj bi pobegnil v svojem avtomobilu.

Motiv krutega dejanja ni znan, avstrijski Krone Zeitung pri tem navaja, da je imel par že v preteklosti težave. Ženska naj bi konec novembra zahtevala prepoved približevanja, pred devetimi dnevi je možu poslala tudi ločitvene dokumente.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:45 17. December 2016.

    zdaj že peče odojka v srbiji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.