Avstrijskega motorista izsilil Domžalčan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Korenskem sedlu je v prometni nesreči umrl avstrijski motorist, ki mu je osebno vozilo izsililo prednost.
Oglej si celoten članek

Na Korenskem sedlu se je okoli 14. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 47-letni voznik motornega kolesa iz Avstrije. Nesrečo je povzročil 39-letni Domžalčan, ki je z osebnim vozilom izsilil prednost motoristu, ki se je peljal iz Podkorena proti Korenskemu sedlu. Povzročitelj ni bil pod vplivom alkohola. 

Cesta na Korensko sedlo je bila zaprta do 17. ure.

Letos sta na gorenjskih cestah umrla dva kolesarja in dva motorista, o smrtni nesreči z začetka julija na Bledu, v kateri je umrl 80-letni Blejčan, pa policisti se čakajo na ugotovitve obdukcije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.