To so sredi noči našli blejski policisti

Foto: PU Kranj Prometna nesreča, prevrnjen avtomobil Foto: PU Kranj Prometna nesreča, prevrnjen avtomobil
Čeprav v prometni nesreči ni bil udeležen nihče drug, se zadeva obravnava kot pobeg s kraja nesreče.
Oglej si celoten članek

Danes ponoči so blejski policisti na Betinovem klancu obravnavali prevrnitev osebnega avtomobila. Vozilo je trčilo v varovalno ograjo in se prevrnilo na streho. Obstalo je sredi ceste. Ob prihodu policije, na kraju ni bilo več voznika ali voznice, zato prometno nesrečo obravnavajo tudi kot pobeg s kraja in vodijo postopek.

Pred to nesrečo so blejski policisti prevrnitev vozila obravnavali tudi na območju Bohinja, kjer se je voznik zaradi kombinacije neprilagojene hitrosti in alkohola (1,0 mg/l) prevrnil na bok.

Slovenija Po dveh iskalnih akcijah razrešena skrivnost najdenih očal in superg

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:55 10. Maj 2019.

    Pijana in drogirana smrkad za volanom.

  • 11:29 9. Maj 2019.

    In če vozniki ne bi javili nesrečo ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.