Avto prebil ograjo mostu in zagorel, voznik pa pobegnil

Foto: Gasilska brigada Maribor prometna nesreča Maribor Foto: GB Maribor Prometna nesreča na štajerski avtocesti
Do nesreče je prišlo nekaj po pol enih zjutraj.
Oglej si celoten članek

"Ob 0.40 sta na regionalni cesti Šempeter- Dornberk v občini Renče-Vogrsko trčili osebni vozili. Eno od vozil je prebilo zaščitno ograjo na mostu čez potok Lijak, obstalo na nasprotnem bregu in zagorelo, drugo vozilo pa je naletelo na poškodovani del zaščitne ograje mostu na vozišču in se prevrnilo na bok. Voznik prvega vozila je pobegnil s kraja dogodka, drugi pa je nepoškodovan izstopil iz vozila," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Posredovali so novogoriški poklicni gasilci in gasilci PGD Renče-Vogrsko, ki so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče ter pogasili goreče vozilo. Prevrnjeno vozilo so postavili na kolesa in odstranili z vozišča. 

Fotografija je simbolna. 

Slovenija Huda nesreča, aktivirali helikopter, voznik je umrl

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:10 21. April 2019.

    Voznik je pobegnil ,ker je avto zagorel ? Ali bi moral zgoreti,da bi imeli kaj pisati in preiskovati?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.