Avto pristal pod cesto v drevesih, traktor v globel

Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Foto: Simbolična fotografija, Profimedia
Na nevarni cesti Podnanos-Nanos je avto zapeljal iz cestišča ...
Oglej si celoten članek

V soboto popoldan je v občini Vipava na cesti Podnanos-Nanos avto zapeljal s cestišča in obstal pod cesto v drevesih, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. 

Posredovali so gasilci GRC Ajdovščina, ki so s tehničnim posegom iz vozila rešili dve osebi, ki sta bili kasneje prepeljani v SB Šempeter pri Gorici.

Sobotni popoldan je bil žalosten tudi za traktorista, saj je v naselju Globočice v občini Brežica zapeljal z lokalne ceste v globel in se pri tem večkrat prevrnil. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem pri imobilizaciji in prenosu voznika do reševalnega vozila.

Reševalci NMP Brežice so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice.

Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.