Avto prodal kot staro železo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lastnik BMW 520i prodajal avto za 500 evrov. Ker ga nihče ni želel kupiti ga je prodal kot staro železo. Izplačalo se mu je.
Oglej si celoten članek

„Avto ni ravno v najlepšem stanju. Želel sem ga prodati za 500 evrov, saj bi ga za toliko lahko prodal po delih. Nihče ga ni želel kupiti. Zato sem se odločil, da ga namerno poškodujem, izrabim“ je rekel Zagrebčan, ki se ukvarja z avti.

Avto prodal kot staro železo

"Nikogar nisem ogrožal. Poskušal sem le vozne sposobnosti na svoji zemlji. V nedeljo sem se še vozil z njim, v ponedeljek pa sem ga prodal kot staro železo. Zanj sem dobil 2700 kun (skoraj 400 evrov)," je svojo zgodbo razložil lastnik.

To pa ni prvi takšen primer na Hrvaškem. Mnogi, ki avta ne morejo prodati se odločijo podobno, piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:32 28. November 2011.

    In kakšna je poanta takega članaka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.