Avto uničen, sopotnica v bolnišnico

Foto: PGD Velenje
Foto: PGD Velenje
Avto je zletel s ceste in se prevrnil, sopotnica poškodovana.
Oglej si celoten članek

"Ob 11.56 je v naselju Studence v občini Žalec osebno vozilo zapeljalo s cestišča," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Osebno vozilo je uničeno, ena poškodovana oseba je bila prepeljana v bolnišnico. 

"Po prihodu na kraj smo ugotovili, da je voznik osebnega vozila zapeljal iz cestišča v obcestni jarek, vozilo se je prevrnilo in obstalo na kolesih. Pri tem se je lažje telesno poškodovala sopotnica v vozilu in je bila prepeljana v ZD Velenje," pa so nam povedali v PGD Velenje, ki so bili na terenu. 

Foto: PGD Velenje Prometna nesreča

Foto: PGD Velenje Prometna nesreča "Protinaletno in protipožarno smo zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč poškodovani osebi, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet in nudili pomoč avtovleki pri nalaganju vozila," so še pojasnili svoje delo na tej intervenciji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:48 13. Maj 2016.

    Tole na sliki ni uničeno vozilo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.