Avto zapeljal v potok

Foto: PGD Radlje ob Dravi nesreča Radlje ob Dravi Foto: PGD Radlje ob Dravi nesreča Radlje ob Dravi Foto: PGD Radlje ob Dravi nesreča Radlje ob Dravi
Na Samostanski ulici v Radljah ob Dravi je ponoči osebno vozilo zapeljalo v potok.
Oglej si celoten članek

Osebno vozilo je ob 2.42 zapeljalo v potok, pri čemer sta se poškodovali dve osebi. Iz avta ju je rešil policist, ki je pripeljal mimo. Reševalci Zdravstveno reševalnega centra Koroške so ponesrečenca odpeljali v Bolnišnico Slovenj Gradec.

V intervenciji je sodelovalo deset gasilcev PGD Radlje ob Dravi. Na kraju nesreče so izvedli vse potrebne ukrepe in dvignili vozilo nazaj na cestišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 17. November 2013.

    Resnica je precej drugačna kot tule piše da je poicist pripeljal mimo.Koikor je meni znano so poicisti lovili to vozilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.