Avto zaprl pot štirikolesniku, sledil je silovit trk

Foto: PGD Ptuj Nesreča Foto: PGD Ptuj Nesreča Foto: PGD Ptuj Nesreča
Gasilci so nam posredovali fotografije hude prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Na regionalni cesti Zavrč – Spuhlja se je v soboto zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili dve osebi hudo telesno poškodovani.

"Voznik osebnega avtomobila je zavil v levo na nasprotno smerno vozišče, pri premiku z vozilom pa se ni prepričal, če lahko to stori brez nevarnosti za druge udeležence v cestnem prometu ter s tem zaprl pot vozniku štirikolesnika, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri," so ugotovili policisti.

Voznik štirikolesnika je s sprednjim delom vozila trčil v desno bočno stran osebnega avtomobila, v trčenju sta se voznik štirikolesnika in njegova sopotnica hudo telesno poškodovala.

Reševalci so poškodovanko odpeljali v UKC Maribor, poškodovanega pa v ptujsko bolnišnico.

Foto: PGD Ptuj Nesreča

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 20. Avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.