Avto zbil peško

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Pristavi pri Polhovem Gradcu se je zvečer nekaj po 19. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je vozilo zbilo peško.
Oglej si celoten članek

Kot poroča naš bralec, je bila glavna cesta pri Polhovem Gradcu dlje časa zaprta. 

Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana nam je pojasnil, da so bili policisti obveščeni okoli 19.20. Voznik osebnega avtomobila je trčil v peško, ki je po prvih ugotovitvah ob tem utrpela lahko telesno poškodbo, vendar bodo stopnjo poškodbe dokončno lahko določili šele v ljubljanskem kliničnem centru, kamor je bila odpeljana.

Policisti še ugotavljajo krivdo za nesrečo. 

Če se odpravljate peš na cesto, ste za lastno varnost v prvi vrsti odgovorni sami. Oblecite se v svetla oblačila in si nadenite odbojne trakove, da vas bodo vozniki lahko pravočasno opazili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.