Avtobus s 40 otroki vozil v nasprotno smer

Foto: EPA
Foto: EPA
Novomeški policisti so sinoči ustavili voznika avtobusa bolgarskih registrskih tablic, ki je iz smeri Obrežja proti Čatežu ob Savi vozil v nasprotni smeri.
Oglej si celoten članek

Kot so ugotovili policisti, je Bolgar sprva vozil po levem prometnem pasu, nato pa zapeljal preko desnega prometnega pasu na pospeševalni pas na avtocestno postajališče. V avtobusu je bilo poleg voznika še 49 potnikov, od tega 40 otrok.

"Policisti so vozika avtobusa, državljana Bolgarije, privedli v takojšnji postopek na Okrajno sodišče Sevnica, kjer je sodnik zanj odredil 1.200 evrov denarne kazni in 18 kazenskih točk," je za Žurnal24.si povedala Alenka Drenik z novomeške policijske uprave. 18 kazenskih točk na območju Slovenije pomeni takojšen odvzem vozniškega dovoljenja. 

Na naše vprašanje, kaj se je potem zgodilo z otroki v avtobusu, je Drenikova povedala, da ni bilo nobenih težav, vožnjo je nadaljeval kršiteljev sovoznik. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:01 13. Julij 2015.

    Ali je sovoznik opravil test CCP?????? Da ni slučajno kar nadaljeval z vožnjo po nasprotni strani????? Bolgarom in Romunom bi …

  • 15:03 13. Julij 2015.

    Hvala za opozorilo, smo popravili.

  • 14:49 13. Julij 2015.

    Znaki za napačno smer so povsod enaki in če to, s 40 otroci v avtobusu, spregledaš, ti res ni pomoči...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.