Avtobus trčil v osebno vozilo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Avtobusu se je nenadoma izpraznila pnevmatika zaradi česar je trčil v osebno vozilo.
Oglej si celoten članek

V torek popoldne nekaj pred 17. uro so bili ljubljanski policisti obveščeni o prometni nesreči na dolenjski avtocesti pri Ivančni Gorici. V nesreči sta bila udeležena avtobus in osebno vozilo. 

Ugotovljeno je bilo, da se je vozniku avtobusa nenadoma izpraznila leva prednja pnevmatika, zaradi česar je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na prehitevalni pas. Po njem je ravno v tistem trenutki pripeljalo osebno vozilo, v katerega je avtobus trčil. 

V nesreči sta bili voznica in njena sopotnica lažje poškodovani in odpeljani v ljubljanski klinični center. Na avtobusu je bilo 50 potnikov, a nihče v nesreči ni bil poškodovan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    11:42 19. Julij 2017.

    "Nenadoma se je izpraznila". Kar tako, se pač zgodi, kaj ne. Če narediš z gumo 5x toliko km kolikor je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.