Avtobus v prepad, mrtvih 14 ljudi

Foto: Žurnal24 nesreča, Albanija, avtobus, prepad Foto: Žurnal24 nesreča, Albanija, avtobus, prepad Foto: Žurnal24 nesreča, Albanija, avtobus, prepad Foto: Žurnal24 nesreča, Albanija, avtobus, prepad Foto: Žurnal24 nesreča, Albanija, avtobus, prepad
V hudi prometni nesreči, ki se je v soboto zgodila v Albaniji, je umrlo 14 ljudi, 20 pa jih je bilo poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila, ko je avtobus 140 kilometrov severno od Tirane zapeljal s ceste in padel v 30 do 40 metrov globok prepad. V Albaniji so zaradi nesreče za danes razglesili dan žalovanja.

Fotografije nesreče si oglejte v galeriji.
Poškodovane potnike avtobusa, med njimi jih je osem v kritičnem stanju, so prepeljali v bolnišnice v Tirani in Skadru. Poškodovane v bolnišnici v prestolnici sta že obiskala albanski predsednik Bamir Topi in premier Sali Berisha, v Albaniji pa je danes dan žalovanja.

Vzrok tragične nesreče avtobusa, ki je bil na poti iz pristaniškega mesta Drač v kraj Fusha Arrez 70 kilometrov severno od Tirane, še preiskujejo. Po nekaterih navedbah naj bi bila nesreča posledica nenadne nevihte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.