Avtocesta po več urah spet odprta

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi prometne nesreče je bila več ur zaprta dolenjska avtocesta proti Ljubljani. V prometni nesreči je umrl 60-letni voznik tovornjaka.
Oglej si celoten članek

Dolenjska avtocesta je med priključkoma Brežice in Drnovo v smeri Ljubljane ponovno odprta, promet pa teče po prehitevalnem pasu. Avtocesta je bila več ur zaprt zaradi hude prometne nesreče na omenjenemu odseku. 

Zapeljal desno, trčil v tovornjak in umrl

Nesreča na avtocesti se je zgodila nekaj po enajsti uri dopoldne.

Foto: PIC Zastoj

"Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je do nesreče prišlo na odseku avtoceste, kjer potekajo dela in je promet preusmerjen na prehitevalni pas. Voznik tovornega vozila je s prehitevalnega pasu iz neznanega vzroka zapeljal desno, trčil v prometno signalizacijo in v tovorno vozilo, ki je stalo na delovišču," so sporočili policisti. 

Okrog pol dveh so policisti sporočili, da je voznik tovornjaka v bolnišnici umrl.

 
dezurni@zurnal24.si
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:43 29. April 2016.

    Prav tečni ste že s temi telefoni. Telefon ne vpliva na vožnjo. Če ne moreš voziti z eno roko tako …

  • 16:18 29. April 2016.

    Nedolgo nazaj sem šel po tem odseku avtoceste do meje. Od 7 tovornih vozil, ki so vijugale, vozile polovico po …

  • 14:35 29. April 2016.

    To so slovenske avtoceste ,za kar moramo plačevati cestnino ? Sramota !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.