Avtocesta: poškodovanih sedem ljudi

Foto: Robert Vajngerl Nesreča Celje Foto: Robert Vajngerl Nesreča Celje Foto: Žurnal24 Priometna nesreča
Zjutraj se je na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih sedem Moldavcev. Trije so huje poškodovani, štirje lažje.
Oglej si celoten članek

Okoli pol osmih zjutraj se je na avtocesti med izvozoma Dramlje in Celje vzhod, v smeri proti Ljubljani, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo, in sicer enoprostorec. Poleg voznika je bilo v avtomobilu še šest ljudi, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Po prvih podatkih naj bi se prometna nesreča zgodila, ker naj bi voznik med vožnjo zaspal in trčil v ograjo ob cesti. V prometni nesreči se je poškodovalo vseh sedem udeležencev, državljanov Moldavije. Trije so huje poškodovani, štirje pa lažje. Vsi so trenutno v celjski bolnišnici.

Avtocesta v smeri proti Ljubljani je bila zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče slabi dve uri zaprta. Promet na tem delu zdaj poteka tekoče in brez posebnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.