Avtocesta zaprta, to je ostalo od rešilca

Foto: 112 Ptuj Facebook Foto: 112 Ptuj reševalno vozilo nesreča Foto: 112 Ptuj Facebook reševalno vozilo nesreča
Voznik rešilca, ki ni bil na nujni vožnji, je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del pred njim vozečega priklopnega tovornega vozila.
Oglej si celoten članek

Foto: 112 Ptuj Facebook reševalno vozilo nesreča Okoli enajste ure se je na  podravski avtocestii v bližini naselja Gerečja vas v občini Hajdina blizu Ptuja zgodila huda prometna nesreča. Trčili sta tovorno in reševalno vozilo, posledica trka pa je hudo zmaličeno reševalno vozilo. 

Zaradi dogodka je bila avtocesta proti Mariboru zaprta dve uri, ko je bil sproščen en vozni pas, popolnoma pa so jo odprli šele ob 14.h.

Kot je za STA poznje pojasnil tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl, sta se v nesreči lažje poškodovala oba voznika ter potnik v reševalnem vozilu. Vse tri so z reševalnimi vozili pripeljali v mariborski klinični center.

Voznik rešilca, ki ni bil na nujni vožnji, je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del pred njim vozečega priklopnega tovornega vozila.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:52 3. Marec 2021.

    Tile vozniki rešilcev so v glavnem mlečnozobci, ki se obnašajo, kot, da so vse veščine vožnje požrli z veliko žlico …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.