Avtomobil pristal na strehi

Foto: B. S. Nesreča na ljubljanski obvoznici Foto: Bralec Danilo Nesreča na ljubljanski obvoznici Foto: Žurnal24 Nesreča na ljubljanski obvoznici Foto: Žurnal24 Nesreča na ljubljanski obvoznici Foto: Žurnal24 Nesreča na ljubljanski obvoznici
Na severni ljubljanski obvoznici prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje zgodila nekaj pred 19. uro. "Poleg reševalcev in policije so posredovali tudi gasilci GB Ljubljana. ki so izklopili akumulator na vozilu in vozilo postavili na kolesa. Iz vozila so iztekale motorne tekočine zato so cestišče posuli z vpojnimi sredstvi in počistili," so zapisali.

Po podatkih PU Ljubljana je v prometni nesreči, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, nastala materialna škoda.

Eden od avtomobilov je končal obrnjen na streho na prehitevalnem pasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:16 30. Avgust 2013.

    Edino radar na LJ severni obvoznici bi bil pošten in smiselen.Zakaj? Zato ker to ni AC z dovoljeno in nekaznovano …

  • 19:41 29. Avgust 2013.

    Sagurno je vozil počasi in previdno in je za nesrečo kriv Zoki Ljublanski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.