Babica okradla prababico

Foto: Žurnal24 null
Šestdesetletnica iz Kočevja osumljena, da je okradla 90-letnico iz okolice Ribnice. Vzela naj bi nekaj tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Zaradi suma roparske tatvine so v ponedeljek odvzeli prostost 60-letni ženski iz Kočevja.

Policisti so ugotovili, da je osumljena 18. maja v dopoldanskem času vstopila v stanovanjsko hišo 90-letnice iz okolice Ribnice.

Sodnik odredil pripor
Sprehodila se je po hiši in iz ene od sob ukradla denar – tega naj bi bilo za kar nekaj tisoč evrov. 90-letnica jo je zalotila pri tatvini, jo poskušala zadržati, vendar jo je ta odrinila, tako da je 90-letnica padla po tleh.

Preiskovalni sodnik je za 60-letnico odredil pripor, sicer pa je stara znanka organov pregona – zaradi kaznivih dejanj področja premoženjske kriminalitete so jo obravnavali že večkrat, so še zapisali na PU Ljubljana.

 



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.