Babico upepelila na vrtu

Foto: Žurnal24 Kathleen Allmond, pokojna Ramona Allmond in Tony Ray
Neka Kalifornijka in njen sin sta truplo njene mame upepelila na vrtnem žaru in tako njeno smrt skoraj eno leto skrivala pred oblastmi.
Oglej si celoten članek

84-letna Američanka Ramona Allmond je umrla decembra 2007. Njena hči Kathleen Allmond in njen vnuk Tony Ray sta njeno truplo najprej pustila en teden ležati v spalnici, nato pa sta ga upepelila na vrtnem žaru. Petdesetletna Kathleen si je iz delcev materine lobanje naredila verižico. "Da jo bom imela vedno pri sebi," je izjavila Američanka.

Babice nista pokopala, ker se nista želela odpovedati njeni pokojnini. V desetih mesecih sta tako prejela 25 tisoč dolarjev. Da je nekaj narobe, je prvi posumil sin pokojne in obvestil policijo, ki je po grozljivem odkritju Raya in Allmondovo aretirala. Ali je upokojenka umrla naravne smrti, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.