Balkanski bojevnik: "Pogovori nepomembni"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zagovornik Dragana Tošića vztraja, da so prestreženi telefonski pogovori nepomembni.
Oglej si celoten članek

"Policisti so se zakvačkali," je na današnji obravnavi med drugim rekel zagovornik obtoženih v zadevi Balkanski bojevnik. Njegove besede se nanašajo na telefonsko številko, ki naj bi pripadala Draganu Tošiću in prek katere naj bi prisluškovali Tošićevi združbi.

Kot že večkrat je tudi danes ponovil, da noben od snemanih pogovorov ne izkazuje kaznivih dejanj. Dodaja, da bo očitno treba nedolžnost dokazovati ne s pravno-formalnimi, temveč vsebinskimi razlogi. "Ocenjujem, da so ti pogovori popolnoma nerelevantni," je v zvezi s tem danes še dejal na sodišču. Telefonska številka je po njegovih besedah na internetu zapisana že ves čas, prava številka njegovega klienta pa da nikoli ni bila objavljena.

Na obravnavi sicer ni Tošićeve domnevne pajdašice Zdenke Kondić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.