Balkanski bojevnik: Vsi obtoženi so krivi

Foto: Žurnal24 Slovenija 20.11.2012 sodisce, sojenje v zvezi Balkanski bojevnik, Dragan Tosic, Foto: Saša Despot Slovenija 08.11.2012 Dragan Tosic, Balkanski bojevnik, sojenje, sodisce v Ljublj Foto: Benjamin Kovač Slovenija 10.05.11, Balkanski bojevnik, sojenje, Dragan Tosic, foto: Benjamin Ko Foto: Saša Despot balkanski bojevnik Foto: Žurnal24 Dragan Tosić
Sodni senat je obdolžene v zadevi Balkanski bojevnik spoznal za krive hudodelskega združevanja.
Oglej si celoten članek

Prvoobtoženi Dragan Tošić je organiziral delo kriminalne združbe, ostali pa so delovali po njegovih navodilih, je ugotovilo sodišče. Sodnica Andreja Sedej Grčar nadaljuje z branjem izreka sodbe, ki še ni pravnomočna.

Gre sicer za ponovljeno sojenje 15 obtoženim. Tožilstvo za obdolžene, ki jim očita neupravičeno proizvodnjo in promet z mamili ter sodelovanje v mednarodni hudodelski združbi, ki naj bi jo vodil t. i. balkanski narko kralj Darko Šarić, zahteva skupaj skoraj 125 let zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:57 20. Marec 2018.

    zanimivo jutri bo polovica teh ki so v hisnem priporu ze v sosednjih drzavah nedosegljiva slovenskemu pravosodju brskam po spominu …

  • 13:57 20. Marec 2018.

    Kakšen zapor, šus v glavo vsem narko dilerjem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.