Banko oropala Kranjčana

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Policija je prijela tri osumljence, ki naj bi včeraj oropali banko v Gornjem Gradu.
Oglej si celoten članek

Policija je prijela tri osumljence, ki naj bi izvedli oborožen rop poslovalnice Deželne banke v Gornjem Gradu. Gre za 22 letnega in 24 letnega Kranjčana ter 33 letnika iz Srbije. Policija bo več informacij posredovala na novinarski konferenci, ki bo v ponedeljek dopoldne na Policijski upravi Celje.

Kot smo že poročali, sta dva oboroćena in zamaskirana roparja v poslovalnico vstopila včeraj zjutraj. Zaposlenim sta agrozila z orožjem in zahtevala denar. V ropu ni bil nihče poškodovan, policija pa je že v petek poročala, da obstaja velika verjetnost, da je neznanca v bližini čakal voznik črnega osebnega vozila audi A4, s katerim so se odpeljali v smeri proti Mozirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:58 27. September 2014.

    Vsa ta dogajanja, so posledice stanja v zafurani državi. Tega bo v bodoče vedno več. Bolje v zapor, saj tam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.