Beg pred policisti se je končal z nesrečo in zaprto avtocesto

Foto: Dars
Foto: Dars
Nesrečo na štajerski avtocesti je povzročil voznik, ki ni ustavljal na znake policistov.
Oglej si celoten članek

Štajerska avtocesta je na odseku med Blagovico in Trojanami v smeri Maribora zaradi prometne nesreče v predoru Podmilj zaprta.

Na Policijski upravi Ljubljana so STA povedali, da je nesrečo povzročil voznik, ki ni ustavljal na znake policistov, in da huje poškodovanih ni.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je obvoz možen po vzporedni regionalni cesti preko priključkov Blagovica in Trojane. Zaradi reševanja ujetih vozil pa je trenutno zaprt tudi predor Trojane proti Ljubljani.

Policija bo več informacij o nesreči predvidoma posredovala v nedeljo.

Štajerska avtocesta je na delu prek Trojan v smeri proti Mariboru zaprta drugič danes. Dopoldne je v predoru Trojane verižno trčilo pet osebnih vozil, nastala materialna škoda na vozilih. Avtocesta je bila zaprta okoli dve uri.

*Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.