Begunec bežal kar 250 kilometrov

Foto: Žurnal24 Srbski policisti so v četrtek zasledovali 23-letnika, ki jim je uspešno bežal ka
Srbski policisti so v četrtek zasledovali 23-letnika, ki jim je uspešno bežal kar 250 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Igorja M. so srbski policisti preganjali skozi celo Vojvodino, poročajo srbski mediji. Zasledovanje 23-letnika, ki je izvedel rop in ukradel peugeota 607, se je začelo v Kanjiži. Moški je nato z avtomobilom drvel proti svojemu domu v vasi Vašice, kjer se je policistom po krajših pregovorih tudi predal.

Policija je dejala, da je moški med zasledovanjem v nekaterih naseljih vozil tudi do 150 kilometrov na uro. V nekem trenutku je policijski avtomobil zaneslo s cestišča, zato sta morala policista, ki sta bila pri tem lažje poškodovana, na pomoč poklicati kolege iz Srbobrana.

Zasledovanje se je kmalu nadaljevalo, toda v kratkem se je zgodila še ena nesreča, v kateri jo je skupil 72-letni moški. Slednjega je povozila policijska patrulja. Moškega so v bolnišnici sprejeli s težkimi telesnimi poškodbami, kjer so ga nemudoma operirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.