Bencin dolila na ogenj, umrla otroka

Foto: Pixsell Tragedija v družinski hiši. Foto: Pixsell Tragedija v družinski hiši. Foto: Pixsell Tragedija v družinski hiši. Foto: Pixsell Tragedija v družinski hiši. Foto: Pixsell Tragedija v družinski hiši.
V hrvaškem naselju Veliki Pašijan se je zjutraj zgodila tragedija. 20-letna mati je z dolivanjem bencina na ogenj v družinski hiši povzročila požar, v katerem sta umrla dveletna deklica in štiri tedne star deček.
Oglej si celoten članek

Mati je okoli 7.40 v peč družinske hiše naložila drva in jih zalila z bencinom. Nastal je ogromen požar in ognjeni zublji so v nekaj minutah zajeli celotno hišo. 20-letnica je takoj pobegnila iz hiše, saj so ji gorele lasje in obleka. Prišla je sorodnica in jo pogasila.

Medtem pa so v hiši ostali še dvoletna hčerka in enomesečni sin. Družina je poskušala rešiti otroka, a jim je to preprečeval ogenj, poroča 24sata.hr. Očeta obeh otrok pa takrat ni bilo v hiši, saj je šel na delo v bližnji gozd.

Ko se je vrnil domov, je zaradi šoka padel v nezavest. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v zdravstveni dom, medtem ko so mamo zaradi opeklin odpeljali v splošno bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.