Beovićeva prejela največ glasov, a potreben bo drugi krog

Volitve v Zdravniški zbornici Slovenije.
Oglej si celoten članek

Volilna komisija Zdravniške zbornice Slovenije je včeraj opravila štetje glasovalnih lističev za predsednico zbornice. Kot smo poročali, člani so izbirali med tremi kandidatkami, in sicer aktualno predsedico, dr. Zdenko Čebašek - Travnik, dr. Bojano Beović, vodjo vladne posvetovalne skupine za covid-19, in družinsko zdravnico Tanjo Petkovič. 

Beovićeva je zbrala največ glasov, 2.895, sledila je Petkovičeva s 1.510 glasovi, Čebašek Travnikova je zbrala najmanj glasov, in sicer 1.443. 

Nobena od kandidatk sicer v prvem krogu ni prejela potrebne večine oddanih glasov, zato bo za izvolitev predsednice potreben drugi krog volitev.

Slovenija Pomemben dan za Bojano Beović

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:34 18. November 2020.

    katera koli samo dosedanja stara pr....a NE.

  • 12:45 18. November 2020.

    Zelda dej masko nazaj gor, da nam bruhnu .....

  • 12:42 18. November 2020.

    Če se ima za kompetentno, strokovno, potem naj tega ne počne😎. Ker pa je nekoč simpatizirala z SDS, je morda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.