Beta Windowsi za neučakane

Foto: Žurnal24 Microsoft poleg plačljive ponuja kar nekaj brezplačne programske opreme.
Na spletu se je pojavila prva beta verzija prihajajočega operacijskega sistema Windows 7.
Oglej si celoten članek

Nova generacija bo sicer v svoji končni obliki na policah trgovin šele čez slabo leto, kako bo videti osnova, pa je že mogoče okusiti. Najbolj radovedni lahko sistem dobijo kot ISO datoteko, veliko 2,44 GB, če pobrskajo po kateri od najbolj znanih strani za izmenjavo torrent datotek.

Spremembe očem manj vidne
Zgodnji uporabniki so že strnili prve vtise. V primerjavi z XP ali visto se jim zdijo Windows 7 hitrejši in presenetljivo stabilni, s čimer odpravljajo glavne hibe aktualne Viste. Sam videz in uporaba orodij je v "sedmici" sicer dokaj podoben Visti.

Microsoft je novi sistem predstavil novembra, takrat pa je povabljencem razdelili različico, ki pa je bila še v zgodnješi fazi od bete. Uradno naj bi uporabniki po izboru Microsofta beto različico začeli testirati na začetku januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.