Bežal in trčil v stavbo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Novem mestu se je okoli pol treh zjutraj zgodila prometna nesreča. Voznik je ignoriral opozorila policistov, pospešil in se zaletel v podporni steber stavbe. Trije poškodovani.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so okoli pol treh zjutraj med kontrolo prometa na Kandijski cesti v Novem mestu s svetlobnimi in zvočnimi signali skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila.

Fotografije nesreče si lahko ogledate v GALERIJI.

Ta njihovih znakov ni upošteval in ni ustavil, pač pa je s pospešeno hitrostjo odpeljal proti Glavnemu trgu. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil nadzor nad vozilom in trčil v podporni steber stavbe.

V nesreči so se poškodovali 39-letni voznik ter sopotnika, stara 18 in 32 let. Povzročitelj je odklonil preizkus alkoholiziranosti, zato so mu policisti odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Ker se je voznik do policistov vedel nedostojno in ker ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov, so mu izdali plačilni nalog v višini 917 evrov. Policisti bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, odklona preizkusa alkoholiziranosti in povzročitve prometne nesreče zaradi neprilagojene hitrosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.