Bežal pred policisti

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Zaradi suma preprodaje drog so murskosoboški policisti poskušali zaustaviti 26-letnika. Pri pobegu je poškodoval dva policista in tri policijska vozila.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so pri operativnem delu pridobili informacijo, da se 26-letnik z območja Ljubljane ukvarja s preprodajo  prepovedane droge v Pomurju.  

Da bi potrdili sum, so ga na izvozu z avtoceste v Murski Soboti poskušali zaustaviti, a na zahtevo policistov ni ustavil in z nezmanjšano hitrostjo pobegnil naprej. Pri pobegu je poškodoval tri službena vozila policije, s katerimi so mu policisti zaprli pot, lažje pa je poškodoval tudi dva policista.

Policisti so mu sledili
Policisti in kriminalisti so pobeglemu osumljencu sledili. Ko je ta dojel, da ne bo mogel zbežati, je avtomobil zaustavil in stekel ven. Med begom je odvrgel zavoj, v katerem je bilo 50 gramov prepovedane droge heroina in 10 gramov kokaina, so zapisali na Policijski upravi Murska Sobota.

Ni mu uspelo zbežati
Pobeglega osumljenca so nato končno prijeli. Na podlagi odredbe sodišča je bila opravljena tudi hišna preiskava in preiskava osebnega avtomobila, kjer je bila najdena manjša količina heroina. Osumljeni bi s prodajo zasežene droge zaslužil približno 5000 evrov.

Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.