Bežal pred policisti, ker ni imel čelade, in se utopil v potoku

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policista sta moškega zasledovala, ker ni nosil čelade.
Oglej si celoten članek

Na območju Policijske postaje Mozirje so policisti včeraj v popoldanskih urah obravnavali dogodek, v katerem je umrl 62-letni moški, ki je padel v potok na območju Šmiklavža.  

"Moškega sta pred tem pri kontroli prometa zaznala mozirska policista in ga nameravala ustaviti, saj je brez čelade vozil neregistriran moped," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Mozirje. "Policista sta mopedista večkrat pravilno ustavljala z zvočnimi in svetlobnimi znaki, vendar voznik na znake policistov ni ustavil, pač pa je odpeljal v bližnji gozd, kjer je pustil moped in naprej odšel peš." 

Policista sta v nadaljevanju peš pregledala relacijo, kamor se je odpeljal in našla parkirano kolo z motorjem, nato pa je eden od njiju v
potoku, od kraja najdbe parkiranega mopeda oddaljenega dobrih 300 metrov našel moškega, ki ni kazal znakov življenja.

Policista sta moškega izvlekla iz potoka in ga oživljala vse do prihoda reševalcev na kraj.

Preiskovalna sodnica je za 62-letnika odredila sodno obdukcijo.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:24 8. December 2020.

    Bog je pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.