Bežal v ukradenem avtu, nato še peš

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Voznik ukradenega avtomobila naj bi policistom skušal pobegniti, nato se je ustavil in skušal ubežati še peš.
Oglej si celoten članek

Policisti specializirane enote za nadzor državne meje so danes nekaj pred 19. uro na avtocesti pri izvozu za Domžale poskušali ustaviti voznika vozila Citroen Berlingo, ki je ustrezalo opisu ukradenega vozila.

Policisti so voznika skušali ustaviti, a signalizacije ni upošteval. Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana je med begom prišlo do trčenja med vozili, čez čas pa je voznik vozilo ustavil in beg nadaljeval peš. Za njim sta stekla dva policista, ki sta ga prijela.

Policisti sicer še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka, a so že ugotovili, da je osumljenec bežal z ukradenim vozilom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.