Bežala pred policisti in trčila v drevo

Foto: slovenija 25.10.07, policija, patrulja, pregled, termo kamera, foto Dejan Mijovi
Foto: slovenija 25.10.07, policija, patrulja, pregled, termo kamera, foto Dejan Mijovi
Voznica je stara znanka policistov, saj so jo obravnavali že 23-krat. Z vsemi prekrški si je "prislužila" skoraj 2.500 evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so včeraj popoldan med kontrolo prometa med Stransko vasjo in Sovinkom ustavljali voznico osebnega avtomobila, ki njihovih svetlobnih in zvočnih znakov ni upoštevala in je s pospešeno hitrostjo nadaljevala vožnjo.

Pri Sovinku je zapeljala na travnik in trčila v drevo. Voznica in dva potnika so zbežali v gozd, na kraju pa so ostali še štirje potniki.

Obravnavali so jo že 23-krat

Policisti so ugotovili, da 46-letna večkratna kršiteljica cestnoprometnih predpisov nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozila je neregistriran, nezavarovan in poškodovan osebni avtomobil volkswagen golf, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu. V vozilu je prevažala več oseb, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki niso bili zavarovani z zadrževalnim sistemom.

Šestinštiridesetletnico so policisti že 23-krat obravnavali zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov. Osebni avtomobil so zasegli.

Globa skoraj 2.500 evrov

Zaradi številnih kršitev bodo voznici izdali plačilni nalog v višini 2.460 evrov in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:12 25. Julij 2013.

    Pohvala policistom, vendar iz te zgodbe ne bo vse skupaj nič. Voznica verjetno že danes vozi drug neizpraven, ukraden avtomobil, …

  • 11:54 25. Julij 2013.

    gypsy...verjetno bodo oproščeni tudi davka na nepremičnine

  • 11:37 25. Julij 2013.

    Za Rome ni pravil niti terjatev

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.