Bigec predaja štafeto

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pediatrija. Novi predstojnik že odhaja. Naslednica Marčunova?
Oglej si celoten članek

Maribor. Martin Bigec, predstojnik mariborske klinike za pediatrijo, naj kmalu ne bi bil več predstojnik, smo izvedeli neuradno. Nasledila naj bi ga stanovska kolegica Nataša Marčun Varda.

“Premalo izkušen”

Spomnimo, da se kolektiv klinike za pediatrijo že ob Bigčevem prihodu v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor ni strinjal z njegovim imenovanjem za predstojnika. Nekateri pediatri so menili, da ni primeren za tako zahtevno delovno mesto in da ima premalo tovrstnih izkušenj.

Na vprašanje v UKC Maribor, kdaj se lahko pričakuje menjava, so dejali: “Trenutno je predstojnik še vedno Martin Bigec.” Dodali pa so, da bo nova organizacijska struktura klinike zaživela v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.